Rochii Giorgal -vaporoase si lejere, vedetele colectiei

Rochii Giorgal vaporoase si lejere, vedetele colectiei

Noua colecție Giorgal primăvară-vară 2016 este un manifest pentru linii simple si finisaje curate, puse in valoare printr-o diversitate de culori și texturi, prin suprapuneri de nuanțe si printuri deosebite. Acestea reflecta stilul clasic și rafinat care defineste lumea Giorgal.

Piesele din colecția primăvară-vară sunt croite din materiale vaporoase, ușoare, care îndeamnă la vacanță, dar, prin caracteristica lor volatilă, maleabilă, acestea sunt perfecte pentru ținute casual sau smart casual pentru o zi la birou. Texturile din fibră naturală si croielile lejere pun în evidență silueta, iar feminitatea ținutelor este o caracteristica marcanta.

Rochiile, vedetele colecției

În colecția primăvară-vară 2016, Giorgal propune o multitudine de modele de rochii. Rochiile au o croială minimalistă, foarte naturala. Liniile colecției trasează atât rochii midi sau scurte, cat si vaporoasele rochii lungi.

Rochiile midi sau scurte evidențiază talia, cu o croială tip creion sau cloș și sunt potrivite atât pentru seri elegante, cât și pentru ținute de zi. Rochiile lungi sunt realizate din texturi diafane ideale escapadelor pe litoral.

Rochia tip cămașă, cu printuri ce imbina albul si tonuri de abastru, este un must-have al colectiei.

Rochii Giorgal SS2016 1 GSS2 GSS5 Giorgal_1 GSS3

Rochii Giorgal: vedetele colecției primavara -vara

Materiale ușoare, pentru zile cu soare arzător

Materialele vaporoase, lejere, din fibre natural, precum inul, măteasa, satinul sau voalul, domina colectia si sunt texturile ideale pentru o zi cu soare arzător. Fluiditatea lor oferă pielii o stare răcoroasă, iar tinutele arata sofisticat si rafinat.

Imprimeuri cu personalitate

În ținutele Giorgal din colectia actuala se regăsește o puternică amprentă a naturii, inspirația printurilor având o tușă delicată, florală, in timp ce nuanțele de azuriu, galben electric, bleumarin, maro sau alb oglindesc cerul, soarele, marea și pământul.

Printurile creațiilor Giorgal oferă ținutei o imagine modernă, actuală, formele geometrice simple, abstracte fiind un secret al tinereții hainelor Giorgal.

Astfel, noua colecție Giorgal este îmbinarea perfectă între comoditatea unor piese simple, foarte ușor de asortat și acel chic aparte, care este oferit de fiecare personalitate care poartă aceste ținute.

 

Copyright 2016 Giorgal.ro