Culori explozive și atitudine îndrăzneață by Giorgal

Tinute Giorgal în culori explozive și o atitudine îndrăzneața

Anii ’80 ai culturii pop sunt reprezentativi pentru parcursul istoriei modei. Combinațiile eclectice de culori saturate sunt un deliciu, iar în momentul în care piesele monocrome sunt accesorizate cu o pată de culoare puternică, ținuta devine una extravagantă și plină de mister. Atitudinea este însă cea care definește nota excentrică a oricărei ținute pop-style.

Giorgal împreună cu www.Noi9.ro propun pentru această vară o explozie de culori și o întoarcere în timp în epoca muzicii disco și a atitudinii îndrăznețe. Această perioadă a inaugurat un stil individualist, unic și o atitudine mereu optimistă și sofisticată. Piesele Giorgal inspirate din cultura pop întrunesc detaliile caracteristice ale stilului: accentuarea taliei, îmbinările de culori, bulinele și “glamour-ul” specific perioadei.

Aceste piese cu aer pop prezentate de Giorgal folosesc material ușoare, relaxate. Texturile naturale au devenit unele dintre cele mai importante calități în materie de modă. Piesele ușor de asortat, care pot fi purtate în diferite situații și moduri sunt extrem de apreciate de fiecare femeie cu un stil urban îndrazneț.

Piesele sunt disponibile pe www.noi9.ro.

Styling & Fashion: Giorgal
Foto & Edit: Raluca Margescu
Hair & Make Up: Anastasia Beauty Center
Model: Ana Mateescu

Giorgal Pop 7 Giorgal Pop 6 Giorgal Pop 5 Giorgal Pop 4 Giorgal Pop 3 Giorgal Pop 2 c7

Copyright 2016 Giorgal.ro