Rochii și tricotaje: Noua colecție Giorgal pe Noi9.ro: un mix între stilul elegant și cel smart casual

Giorgal și Noi9.ro propun pentru această primăvară un mix de stiluri între cel elegant și feminin și cel smart casual-rochii rafinate si tricotaje superbe. Piesele propuse de Giorgal și Noi9.ro păstrează liniile naturale și finisajele curate, acestea fiind puse în valoare prin adăugarea de pliuri adânci, suprapuneri de materiale, volane și croiuri geometrice.

Rochii cu un aer elegant și feminin, cu accente smart casual

În sezonul cald, rochiile devin piesele centrale în garderoba doamnelor și domnișoarelor. De aceea, Giorgal și Noi9.ro propun pentru această primăvară rochii cu o croială retro, inspirația traversând moda anilor ’50 și ’60.

Modelele de rochii inspirate de anii ’50 sunt realizate cu o croială tip cloș, unde pliurile adânci ale rochiilor creează un volum deosebit în partea inferioară, iar partea superioară este mulată. Acest tip de croială cloș definește talia într-un mod feminin și elegant și creează un efect care va atrage toate privirile. Rochiile tip cloș sunt versatile, putând fi purtate atât într-un cadru elegant, cât și într-unul casual.

În contrast vin modelele de rochii midi inspirate de anii ’60, care au o croială tip creion. Linia tip creion a rochiilor definește și pune în evidență silueta, creând imaginea de clepsidră mult dorită de către doamne și domnișoare.

Rochiile sunt realizate din texturi rafinate, precum bumbac, satin sau voal. Aceste texturi oferă un aer prețios pieselor vestimentare propuse de Giorgal și Noi9.ro. Volumul croielilor inspirat de anii ’50, în contrast cu rochiile inspirate de anii ’60, care definesc silueta, creează o colecție de primăvară deosebită, versatilă și ideală pentru sezonul cald.

Din punct de vedere cromatic, Giorgal și Noi9.ro propun o paletă de culori diversificată, pornind de la nuanțe puternice de albastru aprins până la nuanțe neutre, precum crem, rose pudră, negru și jocuri de culori așezate sub formă de printuri florale sau geometrice.

rochii si cardigane

Suprapuneri cu tricotaje voluminoase

Pentru primăvara aceasta, Noi9.ro propune cardigane tricotate realizate cu volume deosebite, care oferă ținutelor un aer extrem de șic, relaxat și actual. Fie că sunt purtate alături de rochii sau pantaloni, aceste modele de cardigane sunt foarte comode și ușor de asortat oricărei ținute. Texturile din care sunt tricotate sunt delicate cu pielea. Nuanțele cardiganelor sunt ideale pentru primăvară: roz pudră, gri sau naturale, precum verde smarald.

 

 

Copyright 2016 Giorgal.ro