Giorgal SS2016: o colecție despre frumusețea naturală

Prin natura lor, ținutele Giorgal scot la iveală frumusețea naturală a femeii, conturează liniile corpului și emană un chic firesc. Piesele vestimentare pot fi armonizate atât pentru o ținută casual sau smart casual, cât și pentru una sofisticată, de seară. Liniile vestimentare Giorgal sunt volatile, comode, iar simplitatea lor îndeamnă la cât mai multe îmbinări de texturi și culori.

GSS4 copyGSS2-1 GSS6 copyGSS3 copy  GSS5 copy

Piesele Giorgal abordează un stil clasic, presărat cu tonuri minimaliste, moderne și croiuri care avantajează o largă paletă de feminitate. Deoarece frumusețea naturală a femeii este principalul său atu, ținutele Giorgal conturează o figură plină de delicatețe.

Creațiile Giorgal sunt menite a fi puse în valoare de personalitatea femeii care le poartă și nu invers. Hainele Giorgal își însușesc originalitatea din caracterul fiecărei doamne sau domnișoare care poartă piesele vestimentare. Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, creațiile Giorgal râmân actuale, nu își pierd din frumusețe și nu se perimează.

Copyright 2016 Giorgal.ro