Rochii elegante: Paiete, dantela si texturi pretioase

Giorgal propune pentru sezonul sărbătorilor rochii elegante de seară ideale pentru Crăciun și Noul An.

Sezonul sărbătorilor este în toi, iar doamnele și domnișoarele pregătesc intens ținutele pentru cina de Crăciun și seara Noului An. Pentru această perioadă de sărbătoare, Giorgal și Noi9.ro propun rochii elegante create în linii clasice care conturează și pun în valoare orice tip de siluetă. Ținutele Giorgal pentru acest sezon sunt realizate din materiale presărate cu accente de paiete, pietre elegante și texturi lucioase care scot ținuta din anonimat și o transformă într-una prețioasă, perfectă pentru ocaziile speciale.

rochii elegante giorgal rochii elegante de revelion c4 c5 c6 c7

Trend alert-ul acestui sezon: paietele și texturile lucioase

O revenire spectaculoasă în modă, în special pentru acest sezon, o au paietele și texturile lucioase. Dozate corect, paietele și texturile lucioase creează ținute remarcabile, care nu trec neobservate. Din punct de vedere cromatic, Giorgal alege pentru ținutele de petrecere, nuanțe neutre precum negru, bleumarin, rose pudră, care sunt create din texturi prețioase și rafinate, precum voal, catifea sau dantelă.

Croielile pe care le abordează Giorgal pentru aceste piese sunt clasice, feminine, unde se adaugă diverse accente chic precum mâneci supradimensionate cu tăieturi inegale, pliuri care accentuează talia, volumetrie în partea inferioară a rochiilor și gulere înalte cu un aer rafinat. Aceste detalii pun amprenta feminității cu care ne-au obișnuit creațiile Giorgal. Rochiile propuse de Giorgal și Noi9.ro sunt ideale pentru evenimente speciale precum cina de Crăciun sau petrecerea de Revelion. De asemenea, aceste piese pot fi purtate pe parcursul anului la diverse petreceri sau nunți.

Trench-uri stilizate, potrivite peste rochii elegante

Atenția la detalii nu lipsește nici de această dată, așadar pentru completarea rochiilor de seară, Giorgal și Noi9.ro propun trench-uri create din texturi elegante precum catifea sau brocard deosebit. De asemenea, trench-urile abordează o cromatică neutră precum negru și bleumarin, cu o croială chic, feminină, care scoate în evidență talia. Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, trench-urile și rochiile de seară, semnate Giorgal pot fi purtate mai multe sezoane la rând, deoarece modelul acestora rămâne actual, în concordanță cu tendințele modei.

 

 

Copyright 2016 Giorgal.ro