#RochiaCalatoareGiorgal în vizită prin toată lumea

Vara aceasta, creațiile Giorgal au călătorit pe tot mapamondul, culegând amintiri și experiențe de neuitat. Comoditatea și lejeritatea hainelor Giorgal au determinat doamnele și domnișoarele să aleagă ținute formate din diverse modele de rochii, precum: rochia cămașă, rochia maxi și rochia cloș. Toate creațiile fiind realizate din texturi fine, ideale pentru o zi de plimbări, vizite și descoperiri.

#RochiaCalatoareGiorgal a fost într-un periplu de neuitat, prin Europa: Germania, Franța, Grecia, Italia, Slovacia, Moldova, dar și peste ocean vizitând America și Japonia. Și desigur, nu a lipsit o vizită pe litoralul nostru drag.

Rochia cămașă a fost piesa Giorgal centrală purtată în călătoriile doamnelor și domnișoarelor. Printurile au fost diversificate, începând cu rochia cămașă în carouri, rochia cămașă bleu cu imprimeuri geometrice și cea cu buline nedefinite. De asemenea, nu a lipsit rochia uni în nuanțe puternice de vară precum, corai purtată de Mona Croitoru în excursia sa din Italia. În articolul de pe blog,- http://frommonawithgloss.ro/ootd-o-plimbare-la-reggia-di-caserta/– povestește înâmplări și impresii din vacanța din sudul Italiei. Un colț de rai, plin de povești și energie pozitivă.

ootd-caserta-fmwg-2-600x424

Cu un aer chic, Sînziana Năstase a purtat rochia Giorgal în călătoria ei în frumosul oraș Bratislava. Fotografia de pe Instagram demonstrează cât de bine s-a integrat ținuta în peisajului orașului.

rochiacalatoare14

Alături de un bronz exotic, rochia Giorgal bleu cu imprimeuri geometrice a călătorit cu Gabriela Dumba în Grecia, pe superba plajă Navagio din Zakynthos. Iar rochia maxi, albă cu imprimeu floral în nuanțe puternice s-a distrat pe litoralul românesc alături de Anne Hartung.

rochiacalatoare13

rochiacalatoare

Claudia Fagadar a călătorit la Roma alături de rochia neagră elegantă cu un croi confortabil și extrem de chic. Claudia a creat o ținută romantică, perfectă pentru orașul îndrăgostiților, unde a accesorizat o pereche de balerini în nuanța nude și un guler alb de cămașă, care oferă un chic aparte ținutei.

rochiacalatoare2

Fotografii din restul călătoriilor:

rochiacalatoare11

rochiacalatoare9

rochiacalatoare5

rochiacalatoare8

rochiacalatoare4

rochia-calatoare10

rochiacalatoare6

Copyright 2016 Giorgal.ro