Stil impecabil la birou cu Giorgal

Giorgal propune pentru acest sezon ca material predominant tricotul. Acest tip de textură este un “chic-alert” al toamnei, când sunt necesare piese din țesături pline, care să fie delicate cu pielea.

Si pentru ca tinutele office nu înseamnă doar culori sobre, de aceea Giorgal îndeamnă doamnele și domnișoarele să aleagă nuanțe puternice, pline de personalitate si vitalitate. Piesele propuse aduc o paletă vastă de nuanțe potrivite pentru sezonul de toamnă-iarnă, precum: albastru cobalt, kaki, burgundy, îmbinări de gri, verde închis și clasicele non-culori alb și negru, fie ca vorbim despre imbracaminte, incaltaminte, genti sau bijuterii.

Croiala tip creion predomina si denotă o senzualitate aparte și conturează perfect orice siluetă. Rochiile tip creion creează o apariție plină de rafinament și feminitate. Acestea sunt realizate din texturi fine, care îmbracă perfect liniile corpului.

Printre piesele office pentru sezonul toamnă-iarnă de la Giorgal se află și clasica fustă conică, un articol de îmbrăcăminte care rămâne în “trend”. Prin armonia adusă siluetei, această piesă emană grație și o sobrietate intrigantă, plină de feminitate. Fusta conică poate fi combinata cu diverse cămăși în nuanțe intense, sau printuri jucăușe, pentru un accent chic ținutei.

Piesele au imprimeuri interesante în nuanțe de toamnă: îmbinări de maro și oranj, asocieri de gri antracit cu gri deschis și bleumarin cu accente în nuanțe intense.

Rochie Giorgal Rochie Giorgal 4  Rochie Giorgal Fusta Giorgal Rochie Giorgal 3 Rochie Giorgal 2 Bluza Giorgal Rochie Giorgal 1

Copyright 2016 Giorgal.ro