Ținute de întâlnire de la Giorgal, pentru o vară pasională

Vara aceasta Giorgal propune piese cu aer romantic, perfecte pentru întâlniri pasionale de vara. Cu accente retro si minimalism elegant, tinutele propuse de Giorgal pentru întâlnirile din această vară sunt seducătoare, misterioase, dar în același timp lejere și naturale. Nuanțele sau imprimeurile discrete sunt puse în valoare de croielile interesante, cu linii care avantajează orice siluetă.

Fusta cloș, vedeta colecției

Fusta tip cloș Giorgal este printre preferatele doamnelor și domnișoarelor în materie de îmbrăcăminte versatilă, care poate fi purtată într-un cadru elegant, la o cina romantica, dar și la o intalnire in timpul zilei, la pranz.

Fusta cloș este o piesa de rezistență a liniei de tinute de intalnire de la Giorgal și este realizată din materiale prețioase precum satin sau paiete, sau materiale usoare precum matase sau voal. Cu nuanțe de rose pastel, bleumarin sau printuri florale, fusta clos asigura ținutei un aer elegant, misterios și distins.

Alături de fustele cloș, Giorgal propune topuri în culori pastelate, cu linii interesante, care dezvăluie discret pielea, exact cât să asigure un aer îndrăzneț și sexy ținutei, fără însă să epateze.

giorgal6

 

giorgal2

giorgal8

Rochia tip cămașă, alegere relaxată, dar originală

Rochia tip cămașă Giorgal este o piesă care dă un aer inocent și mister siluetei, dar totodată denotă senzualitate și rafinament. La o primă întâlnire, o rochie –cămașă spune despre o femeie că este chic și încrezătoare, fără efort.

Colecția prezintă rochia cămașă în nuante temperate, de roz, crem, bleu și imprimeuri fine, floricele, dungi discrete, sau jucăușe, precum carourile albastru închis. Aceste piese Giorgal aduc un aer inocent, dar scot în evidență feminitatea.

giorgal7

giorgal9

 

Rochiile mini cu linii extravagante

Rochiile mini sunt ideale pentru întâlnirile îndrăznețe ale femeilor care își doresc o apariție remarcabilă. Păstrând liniile minimaliste caracteristice Giorgal în partea de jos, rochiile mini propun decupaje senzuale în zona top-ului, pentru a marca talia și pentru a pune în valoare o zonă considerată extrem de sexy și feminină, umerii.

giorgal10

 

 

Copyright 2016 Giorgal.ro