Black & White Giorgal @Marie Claire

Zilele trecute s-a desfășurat petrecerea Marie Claire, într-un cadru de poveste unde ținutele monocrome au primat, dress-code-ul petrecerii fiind black and white. Eleganța și strălucirea pieselor vestimentare s-au îmbinat perfect cu locația petrecerii, Clubul Diplomatic.

Aniversarea a 8 ani a revistei Marie Claire în România a reunit povești frumoase, oameni frumoși și ținute chic perfecte pentru un garden-party. Suntem mândri că printre piesele vestimentare s-au numărat și ținute  Giorgal. Le mulțumim Denisiei Vijulan, Cristinei Cândea, Elenei Stanciu și Mădălinei Mișu că au ales să poarte piesele noastre. Fiecare dintre superbele bloggerite și-a lăsat amprenta unică asupra pieselor, rezultând o ținută plină de eleganță, frumusețe și feminitate.

denisia-vijulan

Denisia Vijulan (http://www.denisiavijulan.com) a ales să poarte o rochie mulată midi, cu detalii albe. Tinuta a fost apreciata de specialisti, iar Denisia a ocupat locul nouă în topul 15 cele mai reușite ținute la petrecerea Marie Claire de pe Verdict.ro.

Iata ce spune Cristina Craciun, fashion editor, consultant de imagine & creative director, despre rochia Denisiei “Este foarte frumoasă rochia Denisei cu acele detalii în zona bustului şi a taliei.” Nici ca se putea sa fim mai fericiti!

13434935_10153807600236461_489776571922574274_n

Mădălina Mișu  (www.madalinamisu.ro) a ales să poarte rochia albă din voal, semnată Giorgal. Zâmbetul molipsitor al Mădălinei a creat o ținută optimistă, plină de vitalitat și de o gingășie aparte, definitorie atitudinii acesteia. Mădălina este o apariție grațioasă și plină de entuziasm.

Elena Stanciu

Elena Stanciu (www.zanaboema.wordpress.ro) a purtat la petrecerea Marie Claire România salopeta din textură naturală, cu inserții geometrice albe. Elena a adoptat un stil ușor boho-chic, accesorizând salopeta cu o geacă de blugi. Aceasta a emanat sex-appeal, naturalete, iar stilul relaxat adoptat a pus in valoare partea ludică a Elenei.

cristina candea

 

Cristina Cândea (www.amodernfashionista.com) a ales pentru aniversarea petrecerii Marie Claire salopeta neagră Giorgal, cu un cordon stilizat pentru accentuarea taliei. O tinuta chic, cu aer parisian, pusa in valoare prin atitudinea delicată a Cristinei.

Toate cele patru fete au arătat cat de mult contează pentru o ținută reușită  o atitudine unică și puternică. Ținutele alese de fete pentru petrecerea aniversară Marie Claire România sunt disponibile pe www.noi9.ro.

Copyright 2016 Giorgal.ro