Proiect special Garbo.ro- Eleganță și îndrăzneală în stil retro-urban

În urmă cu câteva zile, Giorgal a făcut parte din editorialul de modă Garbo.ro care vorbește despre atitudinea chic de zi cu zi pe care o emanăm fiecare dintre noi și despre stilul retro-urban, care este un “must” sezonul acesta. Ținutele Giorgal păstrează confortul și lejeritatea pieselor, croite din texturi naturale și croieli care avantajează orice siluetă.

Gabo.ro și Giorgal vă îndeamnă să renunțați măcar pentru o zi la mașină, să vă urcați pe bicicletă, să purtați o rochie vaporoasă, comodă și să descoperiți freamătul orașului în drum spre birou. Să nu uităm că eleganța poate fi păstrată chiar și pe bicicletă.

“Vă invităm să vă bucurați alături de noi de frumusețea orașului într-un stil boem și în același timp contemporan, pentru că vara aceasta, Garbo va fi retro-urban. Noi credem în feminitate și în eleganță, atribute care nu se vor demoda niciodată!”

“Katharine Hepburn, Greta Garbo, Monica Vitti, Judy Garland, Ginger Rogers, Audrey Hepburn… Ele sunt femeile al căror farmec continuă să ne încânte și să ne inspire. Cu rochia potrivită și bucurându-se de frumusețea verii, orice femeie poate să se simtă precum o divă a marelui ecran!”
Stilul retro-urban păstrează genuitatea femeii în forma ei pură. Trăsăturile delicate sunt scoase la iveală, iar eleganța debordează chiar și într-o ținută casual. Rochiile croite în stilul anilor 50′, adaptate la texturi și printuri moderne sunt ideale pentru o vară în care vrei să te simți boemă, romantică și elegantă.
Fie că alegi rochii în nuanțe monocrome precum alb, corai, tourqoise sau mult-îndrăgitele rochii cu printuri echilibrate cromatic, ținuta ta va deborda de rafinament.
“Și noi credem că frumusețea este o stare de spirit și tocmai de aceea suntem convinse că rochia preferată ne poate ajuta să creăm o prezență încântătoare.”
giorgal rochie alba
giorgal rochie corai
giorgal rochie tourqoise
giorgal rochie print2

“Orașul are un farmec aparte în lumina apusului și se vede minunat de pe bicicletă. Iar când ținuta intră în ton cu aceste lumini magice, atunci știm sigur că și această zi a fost o bucurie.”

giorgal rochie albastra
giorgal rochie print

Copyright 2016 Giorgal.ro