Ținute chic-casual și materiale ușoare de vară

Chiar dacă vremea ne dă bătăi de cap și nu ne lasă să purtăm toate rochiile vaporoase pe care le avem pregătite pentru acest sezon, Giorgal propune șase ținute chic de vară potrivite pentru vremea capricioasă de afară. Materialele fluide și ușoare propuse pentru această colecție de către Giorgal dau pieselor un aer comod și versatil. Liniile simple ale ținutelor sunt o caracteristică esențială care definesc lumea Giorgal. Croielile tip sac, A-line sau rochiile tip cămașă sunt, cu siguranță, un “must-have” al verii. Acest tip de croieli definesc “trendul” acestui sezon și nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui.

În cele ce urmează vom prezenta cele șase ținute chic marca Giorgal, care pot fi purtate atât ca piese casual, cât și într-un cadru elegant. Piesele pot fi accesorizate în diferite maniere, pentru ca ținuta ta să aibă atitudinea potrivită cadrului în care te afli.

Pantalonii tip culottes au acaparat acest sezon. Preferați de multe dintre noi, pantalonii culottes sunt o piesă care transformă orice ținută într-una “cool”, tinerească și sunt ușor de asortat. Alături de un tricou uni, sau o cămașă aceștia vor face ca ținuta ta să fie chic și remarcabilă. Denisia Vijulan ( www.denisiavijulan.com)și Elena Stanciu (www.zanaboema.wordpress.com) au ales să poarte pantalonii tip culottes în nuanțe diferite de negru și bleumarin. Ambele perechi sunt create dintr-un material fluid, relaxat. Aceștia pot fi purtați alături de o pereche de pantofi stiletto, dar și o pereche de sandale cu toc înalt. De asemenea, pot fi purtați alături de o pereche de pantofi cu talpă joasă. Aceste îmbinări creează ținute chic, perfecte pentru orice eveniment.

denisia vijulan x giorgal2

elena stanciu x giorgal1

Fusta cloș sau tip A-line este o altă piesă foarte căutată în acest sezon. O ținută chic înseamnă fusta cloș, în nuanța “rose quartz”, declarată nuanța acestui an. Cristina Cândea (www.amodernfashionista.com) a ales să poarte fusta Giorgal, creată din paiete, alături de o cămașă vaporoasă albă și un colier “statement” touqoise. Atitudinea boemă a Cristinei încadrează perfect tabloul de poveste. Deși este creată din paiete, fusta „rose quartz” este ideală pentru o după-amiază petrecută cu cele mai dragi prietene și ținute chic.

cristina candea x giorgal1

O altă piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba voastră este rochia tip cămașă. O îmbinare între chic-ul relaxat, casual cu versatilitatea și comoditatea. Rochiile tip cămașă sunt realizate în tonuri pastelate de “baby blue” sau cu printuri geometrice care dau un aer tineresc ținutei. Denisia Vijulan a ales să poarte rochia tip cămașă în nuanța anului “baby blue” cu un print discret, care se potrivește perfect cu aerul sexy și exotic pe care aceasta îl transmite. Elena Stanciu a ales să poarte rochia tip cămașă, fără mâneci, cu print geometric alături de un accent galben muștar. Atitudinea puternică, dar în același timp jucăușă a Elenei încadrează perfect ținuta aleasă.

denisia vijulan x giorgal1

elena stanciu x giorgal

Să nu uităm de rochiile vaporoase! Rochiile vaporoase create din materiale naturale, în linii simple și finisaje curate sunt preferatele sezonului primavară- vară 2016. Doamnele și domnișoarele îndrăgesc materialele fine, lejere, din fibre naturale, precum inul, bumbacul, satinul sau voalul, deoarece sunt ideale pentru o zi cu soare arzător. Fluiditatea lor oferă pielii o stare răcoroasă, iar ținutele arată sofisticat și rafinat. Cristina Cândea poartă rochia în nuanță fuchsia din bumbac 100%, perfectă atât pentru o ieșire după-amiaza cu fetele, cât și pentru o seară elegantă. Creațiile Giorgal sunt versatile și poți oricând să creezi din ele ținute chic pentru orice fel de ocazii.

cristina candea x giorgal3

Copyright 2016 Giorgal.ro