Proiect Special: Prietenie între fete în ținute Giorgal

Un proiect special by Giorgal, în care 3 femei superbe, Cristina Cândea(AModernFashionista.com), Denisia Vijulan (www.denisiavijulan.com) și Elena Stanciu (zanaboema.wordpress.com) povestesc despre importanța prieteniei între femei și momente petrecute alături de prietene dragi, purtand tinute Giorgal.

Cele trei grații, așa cum ne place să le numim s-au întâlnit într-un cadru de poveste, vibrant, Ceainăria Infinitea, care este locul perfect pentru o întâlnire la povești cu cele mai dragi prietene.

Alături de ținutele Giorgal care au completat perfect imaginea, Raluca Mărgescu a realizat un editorial care inspiră feminitate, delicatețe și iubire pentru frumos. Cristina Cândea, Denisia Vijulan și Elena Stanciu au fost protagonistele acestui manifest pentru prietenie și susținere între femei, purtand tinute Giorgal ultra-chic.

Iată poveștile lor scrise pe blog:

Cristina Cândea- AModernFashionista.com

“Când ai petrecut ultima dată o după-amiază de vis cu fetele? Câteva ore de relaxare, cu zâmbete și voie-bună, fără nici un stres. Noi am testat recent această terapie și a fost memorabilă, așadar v-o recomandăm cu drag și vouă.”

tinute giorgal

Denisia Vijulan- denisiavijulan.com

“Ce credeți că se întâmplă atunci când se întâlnesc trei fete într-un loc atât de minunat? Iese o ședință foto pe cinste!”

În poze port două ținute din cea mai nouă colecție Giorgal primăvară-vară 2016. Rochia tip cămașă, cu printuri ce îmbină albul și tonuri de albastru, este un must-have in acest sezon. Pentru mai multe imagini cu intreaga colectie, accesati   http://noi9.ro/.

denisia vijulan- tinute giorgal

Elena Stanciu- zanaboema.wordpress.com

“Una dintre îndatoririle noastre, de femei, este să ne ajutăm între noi și să ne susținem reciproc. Viața ne pune suficient de multe obstacole în cale ca să o mai complicăm și noi, nu credeți?”

“Giorgal este un atelier de design vestimentar din Pitești, ale căror creații îmbină simplitatea și rafinamentul atemporal care caracterizează femeia de astăzi. Rochița în stil retro se potrivește personalității mele boeme, iar pantalonii culottes m-au cucerit cu atingerea mătăsoasă și prin libertatea de mișcare pe care mi-au oferit-o”.

elena stanciu- tinute giorgal

Copyright 2016 Giorgal.ro